Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna
Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna
cazare targu ocna

Atractiile turistice din aceasta zona au un farmec aparte. Ele poarta pecetea acestor locuri. Ele transmit istoria acestor meleaguri, oferind o oaza de liniste drumetilor si nu numai.

   Aerul specific zonei Slanic Moldova te intampina inca de la departare si te indeamna sa poposesti si sa te bucuri de ceea ce el pastreaza peste timp. El a asistat la creatia lor. El a stat de straja in vremuri grele, pentru ca nimeni sa nu poata sterge amintirile trecutului. El a ascultat cuvantarile celor coborati in mina fara de voie, dar si cantecele de veselie ale localnicilor. El a transmis peste vai suierul izvoarelor tamaduitoare.

   Cei care au decis sa locuiasca in aceasta zona, nu se lasa nici ei mai prejos, ospitalitatea lor fiind recunoscuta de catre cei care poposesc macar si pentru o noapte in casele lor / spatiiile lor de cazare. Putini sunt cei care le-au trecut pragul si nu au mai zabovit cateva zile.


   Daca drumurile te poarta catre aceasta parte a tarii, nu ne ocoli. Iti promitem ca nu vei regreta!

Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna