Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna
Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna
Cazare Slanic Moldova

Casa din Livada este amplasata la intrarea in orasul Tg. Ocna in judetul Bacau si ofera servicii de cazare in doua pensiuni.

   Pensiunea este compusa din doua cabane de lemn cu etaj concepute in special pentru organizarea de teambuilding-uri sau petrecerea unui week-end linistit de catre grupuri formate din 15 persoane
   Prima Cabana dispune de 2 camere cu pat matrimonial dispuse la etaj. Parterul cuprinde bucataria utilata modern, grup sanitar si un salon incintator - cu bar si canapele din piele extensibile - unde va puteti relaxa.
   A doua cabana - deosebit de armonios amenajata, este conceputa ca un apartament pentru a putea gazdui o familie mai numeroasa sau un grup de prieteni, avand posibilitatea de a primi pana la 8 persoane. Cele doua etaje dispun de 4 paturi single si doua canapele extensilbile, bucatarie utilata modern si grup sanitar.

   Plimbandu-va pe aleea dintre cabane - va invitam sa gustati din linistea livadei de meri si sa va relaxati pe una din bancute sau in chioscul de linga gratar.
   Copii vor fi incantati de spatiul special amenajat.

   Va steptam cu drag!

   Cauti un spatiu de cazare in Slanic Moldova? Alege Pensiunea CASA DIN LIVADA din Targu Ocna si iti promitem ca nu vei regreta.
   Daca reprezinti un grup organizat care doreste o oferta de cazare in Slanic Moldova, contacteaza-ne si vei primi o reducere substantiala.

   Rezervarile se pot face la telefon sau pe email cu confirmare telefonica - Cazare Slanic Moldova la pensiune.

Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna