Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna
Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna
Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna

Casa din Livada este amplasata la intrarea in orasul Tg. Ocna, in judetul Bacau - cazare Slanic Moldova / Targu Ocna.

   Pensiunea este compusa din doua cabane de lemn cu etaj concepute in special pentru organizarea de teambuilding-uri sau petrecerea unui week-end linistit de catre grupuri formate din 15 persoane
   Prima Cabana dispune de 2 camere cu pat matrimonial dispuse la etaj.Parterul cuprinde bucataria utilata modern, grup sanitar si un salon incintator -cu bar si canapele din piele extensibile - unde va puteti relaxa.
   A doua cabana - deosebit de armonios amenajata, este conceputa ca un apartament pentru a putea gazdui o familie mai numeroasa sau un grup de prieteni, avand posibilitatea de a primi pana la 8 persoane. Cele doua etaje dispun de 4 paturi single si doua canapele extensilbile, bucatarie utilata modern si grup sanitar.

   Plimbandu-va pe aleea dintre cabane - va invitam sa gustati din linistea livadei de meri si sa va relaxati pe una din bancute sau in chioscul de linga gratar.
   Copii vor fi incantati de spatiul special amenajat.

cazare slanic moldova cazare targu oca

   Va steptam cu drag!

    Vrei sa petreci cateva zile in Slanic Moldova / Targu Ocna si cauti un spatiu de cazare? Alege Pensiunea CASA DIN LIVADA din Targu Ocna si iti promitem ca nu vei regreta.

   cazare Targu Ocna   cazare Slanic Moldova

Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna