Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna
Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna

Salina Targu Ocna ofera inedit, relaxare, sanatate, cunoastere si, nu in ultimul rand, traditionala ospitalitate moldoveneasca. Imensitatea golurilor subterane, labirintul galeriilor de mii de metri, moderna baza de turism, iti creeaza impresia unui "oras din adancuri".
    Biserica ortodoxa "Sfanta Varvara", ocrotitoarea minerilor, aflata in incinta Salinei Targu Ocna, este ctitoria celor ce muncesc in mina si a fost sapata in sare, la adancimea de 240 de m, in anul 1992.
    In cadrul bazei de turism se trateaza eficient probleme respiratorii prin gimnastica si efort fizic usor, in prezenta unui personal de specialitate. Dupa o lunga perioada in care a fost un centru pentru comertul cu sare, Targu Ocna si-a castigat si un binemeritat loc in lisat celor mai cautate zone de catre persoanele cu afectiuni respiratorii.

    Web-site oficial : www.salina.ro

Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna