Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna
Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna

Botezata "Perla Moldovei", statiunea Slanic Moldova este situata in muntii Oituzului, pe valea ingusta a paraului Slanic - un afluent al raului Trotus, la 84 km sud-vest de municipiul Bacau. Situata la o altitudine de 530 m, intr-o vale inconjurata de paduri de fagi si brazi, Slanic Moldova este o statiune cu sezon permanent, cu o clima intramontana-depresionara temperata, cu un aer bogat in aerosoli rasinosi si ioni negativi.
    Aceasta statiune este renumita pentru izvoarele sale de ape carbonate, bicarbonatate, usor sulfuroase, clorate, sodice, hipertonice, hipotonice si oligominerale. Se asigura tratament pentru tulburari digestive, boli hepatobiliare, boli metabolice, boli ale rinichiului si urinare. Cura externa cu apele minerale de la Slanic Moldova ajuta la tratamentul bolilor reumatismale degenerative si diartritice, al celor cardiovasculare, al bolilor ginecologice si al altor boli.

Cazare Slanic Moldova / Targu Ocna